Etiketter

onsdag 30 november 2011

Glöm inte bort att du är värdelös...

...var den första låt som jag kom att tänka på när jag fick tillbaka utfodringstentan, den piggade verkligen inte alls upp! Men en vin- och plugg kväll med Frida och Ellen fick ordning på humöret igen :) Sådana kvällar bör man verkligen ha oftare. Fick iaf göra om en fråga om utfodring av gris för att bli godkänd i kursen och fixade det samma kväll som jag fick den vilket var skönt, nu håller vi alla tummarna för att mitt svar blir godkänt. Etologi och antrozoologin är snart slut och Statistiken står på tur, hoppas den kuren är lättare än vad tidigare elever fått den att låta. :)

Agilitytävling med Milton på lördag och har inte tränat agility sedan i söndag så får nog göra det imorgon. Klickerträningen går framåt med båda hundarna och Milton börjar koppla att när det ringer på dörren ska han springa och lägga sig i sin bädd. Gerd har äntligen lärt sig ligg, hon är sex månader och jag har inte tränat på det tidigare vilket känns rätt konstigt faktiskt. När Milton var sex månader kunde han det mesta men skyller på att Gerd har svårare för det där med inlärning än vad Milton har och hade.

Gerd springer iaf snabbare efter bollen nu men om Milton springer förbi henne så stannar hon direkt och springer tillbaka, hon kämpar liksom inte för att vinna bollen. Några förslag på varför?

2 kommentarer:

  1. Angående bollen, beror det nog enbart på dominans. Vilket ju inte är så konstigt då Milton är äldre och att hon är uppväxt med honom. I övrigt lär hon ju inte ha samma bollfetish :p

    Lycka till med tentan! och kan meddela att vår statistik som vi läser just nu är allt annat än rolig, men kanske ganska givande då och då när man känner att man kanske någon gång i framtiden faktiskt kommer ha ganska bra nytta av den..

    SvaraRadera
  2. Menar du att Milton dyrkar bollar? ;)

    Vad för bok använder ni? Vi ska ha Statistik för hälsovetenskaperna..

    SvaraRadera