Etiketter

måndag 12 mars 2012

Årets första agilityträning

Första agilityträningen blev av förra veckan, vårkänslor?! :D Då blev det hoppteknik men jag flyttade hindrena en aning mellan 2 eller 3 upprepningen så det blev lite förändringar. De första gångerna hoppade han tredje och sista hinder i ett språng så fick stå där i början för att visa honom men sedan gick det väldigt bra. Duktiga hund!

Igår blev det ännu mer agilityträning ute på Göteborgs hundungdom (klubben jag tävlar för). Agility, det är ju bara så roligt :) Började med att träna på platta tunneln i början för att få upp lite fart där igenom, sedan blev det en bana. Banan består av två hinder, tunnel, platt tunnel, bom, två hinder, gunga, hinder, slalom, tunnel och sist ett hinder. Blev en bana med mycket fart i. Vi brukar ha problem med att det går för långsamt på tävling så Mike tog tid när vi gjorde vår första runda och sedan försökte vi förbättra vår tid för varje gång vi körde banan. Fort gick det dock kom vi aldrig runt riktigt felfritt men är nöjd ändå. :)

Gerd fick sig även en liten agilitylektion under gårdagen. Hon fick träna på tunnel, platt tunnel och några gånger på ett väldigt lågt hinder. Hon är så duktig så :)

Idag var det riktigt bra väder, såg första fjärillen så nu är det vår :D Blev en promenad med Emma i solskenet och sedan en lunch på den soliga balkongen. Har verkigen saknat balkong, det är ju underbart! Hemtentan jag skrivit på under en veckas tid skickades in också, woho :D

Jag ska bli bättre på att blogga nu när våren är på ingång och agilityn drar igång igen. :)

Kramar!

1 kommentar: